Loading

wait a moment

Juryn har hört om spanjorskans rykte: Men de får sitt livs chock när hon gör detta med klassikern

Hela Spanien pratade om Cristina Ramos, när hon 2016 deltog i den spanska versionen av tv-programmet Talang.

Den här tjejen hade nämligen inte bara en makalös pipa, hon bjöd också på shower som fick både jury och publik att gnugga ögonen.

Två år senare är hon namnet på allas läppar – i hela världen.

Efter att ha vunnit spanska Talang fick Cristina Ramos nyligen chansen att åka över Atlanten och tävla mot andra talangjaktsvinnare från hela världen, i tv-programmet ”America’s Got Talent: The Champions”.

Men trots ett tufft startfält, var Cristinas nummer ett av de som stack ut allra mest.

Chockade juryn
Sin vana trogen hade spanjorskan bestämt sig för att bjuda på show, och hon gjorde det med Queens mästerverk ”Bohemian Rhapsody”.

Efter en vacker opera kastade Cristina av sig klänningen och rev av ett fartfyllt rocknummer – och det var en show som fick hela juryn att stirra förundrat.

”Helt, helt otroligt”
Jurymedlemmen Mel B skrek bara ”BRILJANT!” rakt ut, kollegan Howie Mandel konstaterade att alla snart skulle prata om henne, och Simon Cowell sa: ”Det här var otroligt. Jag menar, helt, helt otroligt”.

Själv älskar jag Queen och deras musik, och jag har genom åren hört såväl bra som sämre tolkningar av deras låtskatt. Men med handen på hjärtat, måste jag säga att Cristinas tolkning hör till de bättre jag har hört.

Inte helt oväntat avancerade hon också till final, och på Youtube har klippet setts flera miljoner gånger. Gör dig själv en tjänst, lyssna och njut här nedan (framträdandet börjar 2 minuter in i klippet).

Jösses alltså, vilken begåvad sångerska. Jag tror bestämt att självaste Freddie Mercury hade varit så stolt att han nästan spricker.

Tveka inte att dela vidare den här fantastiska tolkningen, för att uppmärksamma fler där ute på namnet Cristina Ramos. Det förtjänar hon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *