Loading

wait a moment

Uppgifter: SVT:s Anne Lundberg gifter sig med kärleken

Enligt uppgifter till Hänt gifter sig SVT:s folkkära programledare Anne Lundberg med sin stora kärlek till sommaren.

Anne Lundberg, 52, är en av våra mest folkkära och hyllade programledare som i skrivande stund är aktuell med den nya säsongen av SVT:s flaggskepp Antikrundan, en roll som hon har axlat med bravur sedan 2001.

Hon har en gedigen karriär att se tillbaka på och har bland annat blivit belönad med Kristallen tre gånger i kategorin ”Årets kvinnliga programledare”.

Nu kan en källa avslöja för Hänt att det också blomstrar på det privata planet. Anne som alltid varit mycket hemlig med sitt privatliv är enligt källan sedan en tid tillbaka tillsammans med en 55-årig byggkonsult bosatt i Stockholm.

Hur länge relationen har pågått är oklart, men vad källan erfar ringer bröllopsklockorna om några månader.

Bröllop i Grekland
Enligt uppgifter har nämligen en inbjudan, som Hänt fått ta del av, nyligen gått ut till ett stort grekiskt bröllop som äger rum i slutet av juni. Platsen är en liten fiskeby i den grekiska övärlden och gästerna är ombedda att klä sig helt i vitt.

När Hänt når Anne är hon förtegen om bröllopet.

– Det vill jag inte kommentera.

Innan Anne träffade 55-åringen var hon tillsammans med komikern Johan Wester, känd från Hipp Hipp!, som hon träffade när de båda tävlade och vann På Spåret.

Dessförinnan levde Anne med Klas Sundkvist, 66, som hon har barnen Jack, 22, och Oscar, 20, med. De gick skilda vägar 2007 efter 15 år tillsammans.

– Det var ju inte det man tänkt sig – speciellt inte när man startat en familj. Det är klart att idén är att man ska leva tillsammans och få det att fungera livet ut. Det är ett nederlag och en sorg för alla inblandade – för båda de vuxna, och för barnen naturligtvis, har hon sagt till Expressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *