Loading

wait a moment

2019’s upplaga av kalendern Pooping Poochies är här – se alla bilderna

Ibland behöver saker och ting ingen vidare förklaring, det är precis vad som utlovats och ingenting annat. År 2019’s version av ‘Pooping Poochies’-kalendern eller på svenska, ‘Bajsande hundar’, är ett utmärkt exempel på en sån sak. Den beskriver sig själv helt och hållet så du behöver varken någon ytterligare förklaring eller innehållsförteckning. Det är helt enkelt en kalender som innehåller bilder på olika hundraser som lägger en kabel idyllisk och naturskön miljö.

Vem som helst kan gå in och lägga ett bidrag med en bild på sin egen hund och tävla om en av de eftertraktade platserna i den årliga kalendern. En anledning till att köpa denna kalender bortsett från de härliga bilderna är att 10 kronor från varje såld kalender doneras till Maui Humane Society. Det är en organisation som tar hand om djur i nöd och ger dem ett bättre liv. Så kalendern bidrar verkligen till ett gott ändamål.

Årets utgåva har en fransk bulldogg, Jack Russell Terrier, Weimaraner, Beagle, Labrador, Treeing Walker Coonhound med mera. Se till att köpa din kalender tidigt så du har en färsk utgåva när vi kliver in i 2019.

Nedan hittar du de flesta bilderna från 2019’s kalender – vilken är din favoritmånad?

Januari

Februari

Mars

Maj

Juni

Augusti

September

Oktober

November

December

Och såhär ser den ut:

Den här kalendern är ingenting som är nytt för i år, den har funnits länge. Så pass länge att det är konstigt att du missat att den existerar!

Här är omslagen från tidigare år

 

MISSA INTE – ETT MÅSTE FÖR DIG SOM HAR HUSDJUR HEMMA:

Finns att köpa hos Shopido – Klicka här för läsa mer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *