Loading

wait a moment

Simon inser vem som är tillbaka i talangjakten, skriker rakt ut när han hör rösten igen

Kommer ni ihåg Paul Potts? Mannen med den stora rösten blev en tidig symbol för talangjakternas stora framgångssagor – när han kom från ingenstans, gick hela vägen och lyckades vinna Britain’s Got Talents första säsong.

”Jag gick upp på den scenen som ingen, och gick därifrån som någon”, säger Paul Potts när han själv minns tillbaka till sin audition 2007.

Och så var det verkligen. Från att ha arbetat som mobiltelefonförsäljare blev Paul Potts plötsligt en hyllad världsstjärna, och sedan det där ögonblicket för 11 år sedan har allt förändrats. Han har turnerat världen runt, bjudit på mängder av mäktiga nummer och gjort över 1 100 konserter!

Därför gick det ett sus i publiken, när Paul Potts nyligen återvände dit allt började.

I programmet ”America’s Got Talent: The Champions”, dit gamla talangjaktsprofiler återvänder och gör nya framträdanden, var Paul Potts tillbaka. Publikens jubel ville inte ta slut, och det var ett kärt återseende även för juryn.

Kanske inte minst för Simon Cowell – som var en av de jurymedlemmar som fått se Paul Potts genombrott från första parkett.

Och precis som tolv år tidigare, skulle Paul Potts nu komma att förtrolla jury och publik med ett operanummer. Med sin mäktiga röst fick han en hjältes hyllningar, och den annars så lugne Simon Cowell flög upp från sin stol och jublade.

Efteråt satte Simon också precis rätt ord på Paul Potts framgångssaga:

”Du definierar vad den här tävlingen handlar om. Personer med extraordinär talang som inte fått en chans. Du kom till tävlingen, publiken älskade dig, dina drömmar slog in… och jag är väldigt, väldigt glad att du är tillbaka här”, sa Simon Cowell.

Inga dåliga ord, och så välförtjänt! Paul Potts är verkligen ett underbart exempel på varför vi har talangjakter runt om i världen. Lyssna och njut i spelaren här under – och DELA om du också tycker att han har gjort en fantastisk resa som förtjänar alla hyllningar i världen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *